Κίνα Ηλεκτρικό αυτοκίνητο της EV κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jack

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613687371293

WhatsApp : +8613687371293

Free call
Γραμμή Παραγωγής

Η προηγμένη τεχνολογία παραγωγής μας και ο καλύτερος εξοπλισμός δοκιμής μπορούν να κάνουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να παρουσιάσουν μια αξιόπιστη, σταθερή και σύγχρονη δομή.

Προκειμένου να παρουσιαστεί ειλικρίνειά μας συνεργασίας μακρύς-όρων, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητά μας έχουν τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο για τη διαδικασία παραγωγής κάθε αυτοκινήτου, κατόπιν μπορούμε να σιγουρευτούμε υψηλό - ποιοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ελπίζουμε τα αυτοκίνητά ότι μας μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας καλύτερη και καλύτερη!

OEM / ODM

Μπορούμε να παρέχουμε τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για σας. Τώρα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πολύ δημοφιλή παγκοσμίως και μπορούμε να κάνουμε τον ηλεκτρικό cOem αυτοκινήτων σύμφωνα με τα αιτήματά σας. Παραδείγματος χάριν:

 

1. Τα εμπορικά σήματα και οι προδιαγραφές μπορούν να προσαρμοστούν.

 

2. Το αριστερό και δεξιό τιμόνι μπορεί να προσαρμοστεί.

 

3. Η διαφορετική δύναμη αλόγων, η μπαταρία, η μηχανή, ο ηλεκτρικός έλεγχος, το αμάξι, το ελαστικό αυτοκινήτου, η μηχανή, ο άξονας, κ.λπ. μπορούν να προσαρμοστούν.

 

4.The τα μέρη cOem από τα εσωτερικά και ξένα διάσημα εμπορικά σήματα υιοθετούνται, χαρακτηρίζοντας την κομψότητα, το durablility και τη μείωση του κόστους λειτουργίας.

Ε & Α

Όσον αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έχουμε το εργαστήριο Ε&Α μας, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει την υψηλότερη απόδοση, πιό μικρή ηλεκτρική κατανάλωση και να μειώσει το κόστος λειτουργίας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας