Κίνα Ηλεκτρικό αυτοκίνητο της EV κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jack

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613687371293

WhatsApp : +8613687371293

Free call
Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.

Αγοράστε ένα αυτοκίνητο όπως ένα λαχανικό

  • Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.
  • Hunan Jinlu Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 80~100
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος:
Εξαγωγή pc: 50% - 60%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Hunan Jinlu η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ έχει συμμετάσχει βαθειά στον αυτοκίνητο τομέα εξαγωγής για έξι έτη. Πράκτορας για περισσότερα από 30 διάσημα αυτοκινητικά εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Βασίσαμε σχεδόν σε αρκετά έτη την εμπειρία του οχήματος γοήτρου που εξάγει από την Κίνα, η επιχείρησή μας εμπυρευματίζεται και έτοιμος να εφοδιάσει τους σφαιρικούς βασισμένους εμπορικούς εμπόρους οχημάτων με τα πιό πρόσφατα πρότυπα για την εισαγωγή σε όλες τις χώρες.

 

Τα προϊόντα μας είναι πολύ δημοφιλή στον κόσμο. Ειδικά στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Ασία. Έχουμε αρκετή επαγγελματική επιχειρησιακή ομάδα, για να παρέχουμε σε σας την καλύτερη ποιότητα, η πιό προσιτή υπηρεσία. Εκτιμώμαστε ιδιαίτερα από τους πελάτες για την άριστη ποιότητά μας και την τέλεια υπηρεσία.

 

Στην Κίνα, έχουμε τη βαθιά συνεργασία με τις δωδεκάδες των μεγαλύτερων και αποδοτικότερων εγκαταστάσεων της BEV της χώρας. Πιάστε τη σφαιρική τάση των νέων ενεργειακών οχημάτων, ανυπομονώντας να συνεργαστεί με σας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Ιστορία

Hunan Jinlu η Co. τεχνολογίας, ΕΠΕ έχει συμμετάσχει βαθειά στον αυτοκίνητο τομέα εξαγωγής για έξι έτη. Πράκτορας για περισσότερα από 30 διάσημα αυτοκινητικά εμπορικά σήματα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

Υπηρεσία

Εμμένουμε στις διοικητικές αρχές «της ποιότητας πρώτα, ο πελάτης πρώτα και πίστωση-βασισμένος» από την καθιέρωση της επιχείρησης και κάνει πάντα το καλύτερό μας για να ικανοποιήσει τις πιθανές ανάγκες των πελατών μας. Ελέγχουμε την ποιοτική διαδικασία αυστηρά, να εξασφαλίσει την καταδίωξη κύκλων και ποιότητας παράδοσης συμβάσεων, και χειριζόμαστε τις ποιοτικές αντιρρήσεις γρήγορα. Η επιχείρησή μας υιοθετεί τα συστήματα δοκιμής διαδικασίας επιβατικών αυτοκινήτων, όπως η διάρκεια ροδών, η δοκιμή ζωής όλων των ηλεκτρικών συστατικών, η δοκιμή επιτάχυνσης, η δυναμική δοκιμή φρεναρίσματος οχημάτων, η επιθεώρηση ταχυμέτρων, η αντιστρέφοντας δοκιμή, η επιθεώρηση οδομέτρων, η δοκιμή φρένων χώρων στάθμευσης, η δοκιμή υγιών επιπέδων κέρατων και άλλα στοιχεία.

Η ομάδα μας

Έχουμε περισσότερους από 100 εργαζομένους και μηχανικούς στο εργοστάσιό μας. Και διευθυντής περισσότερων από 10 επαγγελματικός πωλήσεων στο τμήμα εξαγωγής!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας